OBIECTIVELE

Pentru realizarea activităţii sale ASOCIAŢIA GEORGE DUMITRAŞCU îşi propune următoarele obiective:

1) organizarea de cursuri de pregătire pentru: muzică, studiu individual educatie muzicala vocala, canto, cor.

2) realizarea de spectacole, concerte, evenimente culturale artistice, muzicale.

3) realizarea şi editarea de cărţi ce contin cantece, partituri, imprimarea pe suport audio si /sau video cu muzica compusa de catre Dumitraşcu

George, sau imprimarea pe suport audio / video din spectacole, concerte, evenimente culturale artistice muzicale.

4) organizarea de seminarii, conferinţe, festivaluri, dezbateri publice, lansări de carte, cd-uri, dvd-uri, şcoli de vară, tabere de creaţie, schimburi culturale, work shop-uri, evenimente care să susţină scopul asociaţiei.

5) dezvoltarea de programe proprii şi în regim de parteneriat cu autorităţile publice din ţară şi din străinătate dar si cu alte persoane juridice (PFA-uri, SRL-uri, IMM-uri etc.)

6) încurajarea contactelor între mediul cultural şi cel educaţional.

7) dezvoltarea unor activităţi economice proprii în vederea autofinanţării, care să susţină scopul asociaţiei.

Secţiunile ASOCIATIEI GEORGE DUMITRAŞCU

sunt: MUZICĂ, SOLIŞTI INTERPREŢI, COR DE COPII, COR DE ADULŢI, FESTIVALURI, CONCURSURI, TABERE MUZICALE, TURNEE, CONCERTE, SPECTACOLE, EVENIMENTE CULTURALE ARTISTICE MUZICALE, APARIŢII RADIO, TV, MASS-MEDIA, PROMOVAREA CULTURII, încercând să educe publicul tânăr spre o constiinta europeana, culturala si civica, spre o preocupare spre muzica, arta vocala si corala.

Persoanele care beneficiază de sprijinul ASOCIAŢIEI GEORGE DUMITRAŞCU pot sa aiba vârste diferite, cuprinse între 3 şi 60 de ani, prescolari, elevi, studenţi, adulti, pasionaţi de muzică, arta vocala, arta corala, interpretare vocala, solisti.